Takaisin

Ajokoulutus 29.4.2015

Julkaistu 20.4.2015 | Tapahtuma

Ajokausi 2015 on aluillaan, reippaimmat on pyyhkäissyt pitkät pätkät, mutta koskaan ei ole valmista motoristia tien päällä.

Meillä on ratapäivä 29.4.2015 Alastarolla, tilaisuuden järjestää BikeBossTeam Finland ja CAP-valmennus. Kouluttajana toimii Jari-Pekka Stenroos 0440 767954.

 

Ohjelma on seuraavanlainen :

- Kokoonnutaan klo 13 Alastaron moottoriradalle

- Aloitetaan katsomalla ajoasento ja kahvojen säätö 

- Tehdään hitaan ajon harjoituksia

- Tehdään jarrutus- ja väistöharjoituksia

- Suoritetaan ns. kasi ajo, jossa harjoitellaan pään kääntämistä siihen suuntaan mihin ollaan menossa. Tämä taito puuttuu monelta ja siksi onnettumuuksia sattuu

 

Itse rata on varattuna klo 16 eteenpäin meillä ja silloin opetellaan mutkaan ajamista ja harjoitellaan muita hienouksia.

MUISTATHAN ETTÄ RADALLA TOIMITAAN KOULUTTAJAN OHJEIDEN MUKAAN EIKÄ AJETA KILPAA! Koulutuksen jälkeen rata vapaassa käytössä.

AJOPUKU ON PAKOLLINEN VARUSTE, ILMAN EI PÄÄSE KOULUTUKSEEN.

Lisäksi mukaan avoin mieli. Muistutamme että radalla ajaessa kilpaa liikenne-/muut vakuutukset eivät päde ainakaan kaikilla yhtiöillä.

 

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittauduttava su 26.4 mennessä mika.koponen@ebaana.net tai 

puh. 0400 328 635.

BikeBossTeamin jäsenille tilaisuus maksuton. Vierailevat tähdiltä peritään paikalla nimellinen 10 euron ratamaksu. Tuomme paikalle huoltoauton ja järjestämme pientä huikopalaa juoman kera.

ETHÄN MISSAA TÄTÄ TILAISUUTTA, VARMISTA TURVALLISEMPI AJOKAUSI 2015!